Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

To αμφιλεγόμενο αξεσουάρ από τα 90s που είναι ξανά τάση

Τα 90s, μια από τις πιο ατίθασες στιλιστικά -και όχι μόνο - δεκαετίες, έχουν επιστρέψει τα τελευταία χρόνια πολύ δυναμικά.
Αυτό που ίσως δεν ξέρετε είναι ότι μετά τα bomber jackets, τα chokers,τα baggy παντελόνια και τα διχτυωτά καλσόν και σοσόνια ,το τελευταίο new entry ανάμεσα στις τάσεις της μόδας και τις τάσεις του Ιnstagram (τείνουν να αποτελέσουν μια κατηγορία από μόνες τους) είναι ένα αξεσουάρ μαλλιών που αγαπήσαμε αλλά και μισήσαμε πριν δύο δεκαετίες και κάτι (ναι πέρασαν κιόλας).
Απαραίτητο στην κάθε μέρα και κάθε ώρα , πολύτιμο σε κάθε γυναίκα με μακριά ή και πιο κοντά μαλλιά, το λαστιχάκι μαλλιών, πάντα υπάρχει στην τσάντα ή τον καρπό μας για εκείνες τις στιγμές που απλά δεν αντέχουμε άλλο να πέφτουν τα μαλλιά μας στους ώμους μας και το μόνο που θέλουμε είναι να τα μαζέψουμε σε ένα βιαστικό και ατημέλητο κότσο, αλλά και για ένα απλό και καθημερινό ponytail.







Και που θέλω να καταλήξω; Tο scrunchie επέστρεψε. Το υφασμάτινο λαστιχάκι μαλλιών με τις σούρες και τα prints, συχνά φτιαγμένο από βελούδο είναι ξανά τάση. Πλέον δεν θεωρείται πρόχειρο και ντροπιαστικό όπως τότε, αλλά αντίθετα απαραίτητο για κάθε cool κορίτσι, κάθε instagram girl που σέβεται τον εαυτό του και για όλες όσες θέλουν απλά να είναι ενημερωμένες και να ακολουθούν τη μόδα. Στιλάτο και κομψό σε μονοχρωμία,ρομαντικό και μποέμ με λουλουδάτα prints: ποτέ δεν περίμενα να χαρώ για κάτι τόσο μικρό.
Ανάλογα με την απόχρωση και το ύφασμα, χαρίζει και μια διαφορετική πινελιά στο κάθε λουκ. Romantic, punk, grunge, όποιο κι αν είναι το στυλ που αγαπάτε, θα στολίσουν τον καρπό σας θα ολοκληρώσουν την εμφάνιση σας και σίγουρα φέτος θα γεμίσουν και το νεσεσέρ σας.


Σίγουρα δεν μπορούμε να αρνηθούμε τον χαριτωμένο και ρετρό χαρακτήρα του, και ακόμα να μην νοσταλγήσουμε τα αγαπημένα 90s που άλλαξαν τόσο τον κόσμο.

http://www.bovary.gr