Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Έχεις μεγάλο ή μικρό στήθος; Μάθε ποιο σουτιέν είναι ιδανικό για εσέναΜάθε τι σου ταιριάζει πραγματικά και τι όχι (plus: δες τα πιο εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για εσένα)

Κοιτάς και ξανακοιτάς τον καθρέπτη αλλά πάντα κάτι σε ενοχλεί. Είτε έχεις μεγάλο είτε μικρό στήθος, αυτό που αναζητάς πάντα (και θα συνεχίσεις να το αναζητάς) είναι εκείνο το σουτιέν το οποίο με την πρώτη ματιά να δείχνει ότι σχεδιάστηκε για εσένα. Πολλές φορές αδικείς τον εαυτό σου, τον κρίνεις και στο τέλος καταλήγεις να επιλέγεις λάθος σουτιέν, που δεν αναδεικνύει πραγματικά το στήθος σου. Σήμερα λοιπόν θα μάθεις ποιο σουτιέν σου ταιριάζει ιδανικά.





Έχεις μικρό στήθος;
Αρχικά να τονίσουμε ότι δεν είναι μειονέκτημα να μην έχεις μεγάλο στήθος. Κι αυτό γιατι το μικρό στήθος είναι στητό, δεν σε βαραίνει, έχεις την δυνατότητα να δοκιμάσεις πολλά είδη σουτιέν και μην ξεχνάς φυσικά ότι σε πολλούς άντρες αρέσει. Η θηλυκότηταδεν βγαίνει από ένα μικρό ή μεγάλο στήθος, αλλά από αυτό που εκπέμπουμε και βγάζουμε στους άλλους.
Και αφού πια με τα σωστά σουτιέν μπορείς να το ενισχύσεις, να το αναδείξεις δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι και να στεναχωρέσαι.
Σουτιέν: Τriumph.
Τι σουτιέν να επιλέξεις:
Σουτιέν με σχέδια: Oρισμένα σουτιέν έχουν ανάγλυφα σχέδια πάνω. Αυτός είναι ένας έξυπνος τρόπος να δημιουργηθεί όγκος στην περιοχή και το στήθος σου να φαίνεται μεγαλύτερο.
Σουτιέν χωρίς ενίσχυση: Είναι τάση και εσύ μπορείς να τα φορέσεις καλύτερα από όλους. Το μικρό στήθος δεν χρειάζεται μεγάλη στήριξη, άρα μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε δαντελένια και υφασμάτινα σουτιέν χωρίς ενίσχυση. Επίσης οι τάσεις θέλουν το εσώρουχο να φαίνεται μέσα από τα ρούχα (π.χ από διαφάνειες), άρα δοκίμασε και θα δεις πόσο θα εντυπωσιαστείς.
Σουτιέν με μπανέλα και ενίσχυση: Έρχονται κάποιες στιγμές ή και περιστάσεις που θες να αναδείξεις λίγο παραπάνω το στήθος σου. Εκεί έξω υπάρχουν σουτιέν που κάνουν μικρά θαύματα. Η σωστή ενίσχυση και η μπανέλα θα σε βοηθήσουν να δείξει μεγαλύτερο το στήθος σου και πιο εντυπωσιακό. Μην φοβάσαι την ενίσχυση ότι θα σε πιέζει, αφού πια τα σουτιέν είναι μαλακά και ειδικά σχεδιασμένα για να μην προκαλούν πόνο και πίεση.
Aθλητικά σουτιέν: Παλιότερα μπορεί να τα φορούσες μόνο στο γυμναστήριο, τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Τα αθλητικά σουτιέν είναι στιλάτα, ιδιαίτερα και μπορείς να τα φορέσεις και σαν τοπ.

Άν έχεις μεγάλο στήθος: 
Το να έχει μεγάλο στήθος είναι από μόνο του πολύ θετικό. Βέβαια πολλές γυναίκες συχνά ταλαιπωρούνται από το βάρος και έχουν πόνους ακόμα και στη μέση. Από την άλλη όμως έχουν ένα εντυπωσιακό ντεκολτέ που μπορούν να αναδείξουν ανά πάσα στιγμή, δίνοντας πάντα σημασία στην σωστή στήριξη και στην άνεση που προσφέρουν τα σουτιέν.
Σουτιέν: Τriumph.
Τι σουτιέν να επιλέξεις:
- Σουτιέν με full cap: Είναι ιδανικά για μεγάλο στήθος αφού το καλύπτουν και του δίνουν τέλειο σχήμα. Είναι άνετα, δίνουν την τέλεια στήριξη και κάνουν κάθε εμφάνιση θηλυκή και σέξι.
- Σουτιέν με ενίσxυση: Μπορεί να έχεις μεγάλο στήθος αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θες μια ενίσχυση παραπάνω. Το στήθος έτσι θα δείξει πιο εντυπωσιακό και θα αναδεχτεί τέλεια μέσα από φορέματα ή τοπ.
- Σουτιέν με δαντέλα: H δαντέλα από μόνη της είναι κομψή, θηλυκή και κλασική. Δοκίμασε σουτιέν με δαντέλα σε μαύρο ή άλλο χρώμα και δες το στήθος σου με άλλα μάτια.

follow.me