Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Aυτό είναι το μοναδικό παντελόνι που πρέπει να βάλεις φέτος για να φαίνεσαι πιο αδύνατη

Κολακεύει απίστευτα όλους τους σωματότυπους και ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα που έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου.
Kάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της έχει έναν στυλιστικό στόχο στην αρχή κάθε σεζόν: να αποκτήσει τα πιο trendy κομμάτια στις πιο κολακευτικές γραμμές. Στις Εβδομάδες Μόδας που ολοκληρώνονται σύντομα είδαμε ότι το επόμενο καλοκαίρι θα πρωταγωνιστήσουν οι ανάλαφρες φόρμες, οι σκληρές χρωματικά αποχρώσεις (μπορντό, πορτοκαλί, καφέ, χακί, navy blue), τo mini μήκος και τα oversized ρούχα. Μέχρι όμως να φτάσουμε στο επόμενο καλοκαίρι έχουμε να περάσουμε –εμείς και η πιο κομψή πλευρά μας- έναν χειμώνα που μας θέλεις δυναμικά ντυμένες, να περπατάμε με αυτοπεποίθηση και να δείχνουμε φυσικά ακόμα πιο λεπτές από όσο είμαστε. 



]








Για να το πετύχεις αυτό υπάρχει ένα και μόνο ένα είδος παντελονιού που αξίζει φέτος να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου. Ένα στυλ jean που στο συγκεκριμένο χρώμα και σχέδιο λεπταίνει κάθε σωματότυπο, «σβήνει» την περιφέρεια, ψηλώνει το πόδι και κάνει τους μηρούς να φαίνονται πιο λεπτοί. Ποιο είναι αυτό; H μαύρη, denim, ψηλόμεση καμπάνα (aka black flare jean). Διάλεξε ένα χωρίς περίτεχνα κεντήματα, υπερβολικά σκισίματα, τρουκς και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο θα κάνει το συγκεκριμένο κομμάτι edgy. Χρειάζεσαι καθαρές γραμμές και σχέδια για να πεις πως αυτό το ρούχο είναι κλασικό και μπορείς να το έχεις για πάντα στην γκαρνταρόμπα σου. Συνδυάζεται με lingerie top, πουκάμισα, φαρδιά πουλόβερ, biker jackets αλλά και classy μακριά παλτό ενώ φαίνεται cool είτε το βάζεις με τακούνια είτε με flats.
Mε sneakers, καρό shirt, δερμάτινο και αθλητικά μπορείς να δημιουργήσεις ένα σύνολο που θα σε βγάζει «ασπροπρόσωπη» από το πρωί μέχρι το βράδυ. Λογικά έχεις ήδη κάποιο flare jean στην ντουλάπα σου, είναι όμως σε σκούρα μαύρη απόχρωση; Αν όχι, φρόντισε να το εντάξεις γιατί το χρώμα είναι το στοιχείο-κλειδί για να σε κάνει ένα ρούχο να φαίνεσαι πιο λεπτή και το μαύρο, στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι απλό κλειδί, είναι passepartout. Aνοίγει όλες τις πόρτες του στυλ..

http://www.queen.gr/