Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Γιατί όλες οι fashionable γυναίκες έχουν κολλήσει με αυτές τις μπότες

Over the knee μπότες. Οι μπότες που αποθεώνουν οι οίκοι τον φετινό χειμώνα.
Τις έχουμε δει σε πολλαπλές βερσιόν: με τακούνι ή χωρίς, δερμάτινες ή σουέτ, από βελούδο, με μυτερή μύτη, με κεντήματα, με εμπριμέ σχέδια.






Oι μπότες πάνω από το γόνατο είναι ένα trend που επανέρχεται και το φετινό χειμώνα στην πρώτη γραμμή.
Οι εβδομάδες μόδας για την Άνοιξη του 2018 αποθέωσαν τις over the knee boots και μεγάλοι οίκοι προτείνουν τη δική τους εκδοχή για αυτό το “τολμηρό” παπούτσι, που μπορεί να δώσει άλλη διάσταση στις καθημερινές μας εμφανίσεις (ξεχωρίζουν οι over the knee μπότες των οίκων Saint Laurent, Isabel Marant και Oscar de la Renta).
Αγκαλιάζουν το πόδι, γίνονται στιλιστικό «όπλο» γοητείας και θηλυκότητας. Η στιλιστική αξία αυτής της μπότας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον τρόπο που θα συνδυαστεί.
Κάθε γυναίκα θα πρέπει να προσδιορίσει το τι θέλει να εκπέμψει φορώντας τη συγκεκριμένη μπότα. Μπορεί το αποτέλεσμα να γίνει ιδιαιτέρως γοητευτικό αν συνδυαστεί με ένα μίντι φόρεμα, μια μάξι (ή μίντι) φούστα, ένα slip dress, τζιν ή κολάν αλλά προκλητικό αν συνδυαστεί με μίνι φούστα ή ένα ιλιγγιώδες μίνι, στενό φόρεμα.
 Ιδανική επιλογή που μπορεί να κολακέψει τα πόδια, είναι η μπότα που φτάνει λίγο πιο πάνω από το γόνατο και όχι μια μπότα που μπορεί να φτάνει στο μέσον του μηρού.
Μας αρέσει πολύ ο συνδυασμός των over the knee boots με ένα μακρύ φόρεμα με σκίσιμο που διακριτικά αποκαλύπτει το ύψος τους.
Μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, στο γραφείο ή σε κάποια βραδινή μας έξοδο. Αναδεικνύουν την πιο θηλυκή μας πλευρά. 

http://www.bovary.gr