Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Το μαύρο τζιν πρωταγωνιστεί και φέτος στις stylish εμφανίσεις -Οι συνδυασμοί για να το φορέσεις σωστά

Τζιν: το κομμάτι-πρωταγωνιστής, η «χρυσή μετοχή» στο χρηματιστήριο της μόδας, το ρούχο που ανταποκρίνεται σε κάθε στιλιστική πρόκληση.
Οι street style εμφανίσεις αυτής της σεζόν έδειξαν διαφορετικές εκδοχές στο τελείωμά του: είτε flared, είτε boyfriend, είτε με κρόσσια, είτε laced, είτε split-seam (συνδυασμός flared και skinny jean), το τζιν και φέτος είναι το κομμάτι που εγγυάται fashionable εμφανίσεις. Το μαύρο τζιν έχει χαρακτηριστεί ως ρούχο-επανάσταση στη βιομηχανία της μόδας, ίσως γιατί είναι ακόμα πιο κολακευτικό και ευέλικτο και από το all time classic blue jean.




Το μαύρο τζιν μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερως stylish εμφανίσεις καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας. Είναι ροκ και θηλυκό. Ενα μαύρο τζιν, ένα λευκό τοπ ή Τ-Shirt και ένα blazer δημιουργούν ένα classy, απόλυτα διαχρονικό συνδυασμό.
Εναν συνδυασμό-κλειδί για ένα stylish office look ή και μια βραδινή εμφάνιση.
Οι Γαλλίδες, οι Δανές, οι Ρωσίδες αλλά και οι Βρετανίδες το έχουν ψηλά στις προτιμήσεις τους και αποτελεί για εκείνες μια σταθερή επιλογή για τις καθημερινές εμφανίσεις τους.
Mε ένα trench coat ή ένα παλτό, ένα denim ή leather jacket, ένα Τ-Shirt, ένα sweatshirt ή ένα πουκάμισο το μαύρο τζιν παντελόνι είναι μια επιλογή που τη φετινή σεζόν θα κυριαρχήσει στις καθημερινές μας εμφανίσεις. 


http://www.bovary.gr/