Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

5 απίστευτα beauty tricks με λεμόνι!Oh lemon tree, oh lemon tree

Εκτός από να το φας, να το πιεις και να το βάλεις ως μυρωδικό στο φαγητό σου μπορείς να βάλεις το λεμόνι και στην ρουτίνα ομορφιάς σου. 5 απλά κολπάκια που θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπεις τα λεμόνια!
1. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στον καθαρισμό της επιδερμίδας σου. Τα λεμόνια είναι πλούσια σε βιταμίνες με αποτέλεσμα να έχουν εξαγνιστικές ιδιότητες. Εκτός από αυτό όμως διώχνει και τους μαύρος πόρους και καθαρίζει το πρόσωπο από πανάδες. Για την εφαρμογή, κόψε το λεμόνι στη μέση και άπλωσε τον χυμό σε όλο το πρόσωπο και μετά ξέπλυνε με κρύο νερό.





2. Διαπιστώθηκε ότι το κιτρικό οξύ μειώνει την ορατότητα των ουλών στο πρόσωπο και τις επουλώνει πιο γρήγορα. Βάλε λίγο χυμό λεμονιού σε μια μπατονέτα και πέρασε το από τα σημάδια που θέλεις να φύγουν.
3. Μπορείς να κάνεις τα νύχια σου να γυαλίζουν (χωρίς βερνίκι όμως). Ανέμειξε 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και μια κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού και άπλωσέ το μείγμα στα νύχια σου. Ο χυμός θα καθαρίσει σε βάθος με αποτέλεσμα να γίνονται πιο φωτεινά και το ελαιόλαδο θα τα ενυδατώσει.
4. Ανακάτεψε τον χυμό λεμονιού με χοντρό αλάτι για να κάνεις απολέπιση στους αγκώνες. Ξέπλυνε μετά με νερό και περισσότερο χυμό λεμονιού και τέλος άπλωσε λίγο γαλάκτωμα για να ενυδατώσεις πάλι το δέρμα.
5. Δώσε τέλος στην πιτυρίδα. Βάλε σε ένα μπωλ νερό, τζίντζερ, χυμό λεμονιού και ελαιόλαδο και άπλωσε το μείγμα στα μαλλιά σου αλλά όχι στο δέρμα σου. Άφησέ τα μαλλιά να στεγνώσουν και ξέπλυνε μετά με σαμπουάν.

http://m.followme.gr