Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

To jacket που φορούν τα κορίτσια σε Παρίσι και Νέα Υόρκη όλο το χρόνο

Αν φτιάχναμε μια λίστα με τα must have κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας δεν θα μπορούσαμε να μην το συμπεριλάβουμε.
Το τζάκετ που διαχρονικά παραμένει στην πρώτη γραμμή των επιλογών μας στα «πρώτα κρύα» της σεζόν αλλά και την άνοιξη. Τα It Girls σε Παρίσι και Νέα Υόρκη δεν το αποχωρίζονται όλη τη σεζόν.





Το δερμάτινο jacket (moto jacket) βρίσκεται στο σταυροδρόμι του ροκ, του θηλυκού, του κλασικού και διαχρονικού. Η αξία του παραμένει ψηλά και είναι ένα κομμάτι που μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε περίσταση. Οπως αναφέρει η υπεύθυνη πωλήσεων του net-a-porter.com, ένα σημαντικό μέρος των κερδών του έρχεται από την πώληση δερμάτινων τζάκετ (με παραλλαγές). 
Mπoρεί να συνδυαστεί εύκολα με τζιν (είτε skinny, είτε boyfriend), με κολάν, με φούστα (είτε flared, είτε pencil), αλλά και φορέμα.

https://www.facebook.com/groups/208191269317746/?fref=ts

Mε ένα slip dress, με ένα T-Shirt και cropped pants, μπορεί να δημιουργήσει έναν υπέροχο συνδυασμό.
Eνα moto jacket  αποτελεί αδιαμφισβήτητα το αγαπημένο statement  εδώ και πολλά χρόνια και γι’αυτό αξίζει να επενδύσουμε σε αυτό ανεξάρτητα την ηλικία και τις τάσεις της μόδας αφού οι τρόποι που μπορούμε να το φορέσουμε πραγματικά θα μας αποζημιώσουν.

http://www.bovary.gr