Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Classic trends που θα είναι για πάντα στη μόδα

!Υπάρχουν κάποια κλασικά trend που τα βλέπουμε μέχρι και σήμερα και θα είναι για πάντα στη μόδα. Είναι αυτά τα κλασικά κομμάτια που πρέπει να υπάρχουν στην ντουλάπα κάθε γυναίκας και δύσκολα μπορούμε να αποχωρισθούμε.  Είναι συνήθως κομμάτια πασπαρτού που θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση κάθε φορά που δεν θα ξέρεις τι να φορέσεις.
Έχουμε και λέμε λοιπόν…
Το απλό λευκό t-shirt
Δεν υπάρχει τίποτα πιο διαχρονικό από ένα απλό λευκό t-shirt, ταιριάζει με όλα σου τα ρούχα και μπορείς να το βρεις σε δεκάδες παραλλαγές: με μακριά/ κοντά μανίκια, χωρίς μανίκια, με V-κόψιμο, σε στρογγυλή λαιμόκοψη, με γιακά, σε διάφορα υφάσματα… η λίστα είναι τεράστια και οι τρόποι που μπορεί να φορεθεί ένα απλό t-shirt αμέτρητοι.




Το ψηλόμεσο υφασμάτινο παντελόνι
Το αγαπημένο ρούχο για το γραφείο και η πιο άνετη εκδοχή του κουστουμιού, το υφασμάτινο παντελόνι θα σε κάνει να δείχνεις professional και elegant ταυτόχρονα. Στο γραφείο φόρεσε το με top με έντονα prints και στη βόλτα με ημιδιάφανο πουκάμισο. Του ταιριάζουν τόσο τα παπούτσια με ψηλό τακούνι όσο και τα ανδρόγυνα brogues.
Τα πουκάμισα με γιακά
Το απόλυτο κομμάτι για να πετύχεις το preppy στυλ, τα πουκάμισα με γιακά είναι ένα κόσμημα ενσωματωμένο σε ένα ρούχο. Κολακεύουν τον λαιμό και σε κάνουν να δείχνεις πολύ σέξι αν αφήσεις τα κουμπιά του πουκαμίσου σου ανοιχτά μέχρι το μπούστο.
Τα skinny jean παντελόνια
Τα πρώτα “blue jeans” δημιουργήθηκαν το 1873 από τους Jacob Davis και Levi Strauss, έγιναν ιδιαίτερα διάσημα στη δεκαετία του 50’ και από τότε δεν μπορέσαμε να ξεπεράσουν ένα από τα πιο άνετα ρούχα στην ιστορία της μόδας. Τα skinny φυσικά είναι τα αγαπημένα μας, αφού αγκαλιάζουν τις καμπύλες σου και αναδεικνύουν τα οπίσθια σου –τι μόνο η Kim Kardashian θα είναι περήφανη;
Το μικρό μαύρο φόρεμα
Είναι κλασικό, elegant και ταυτόχρονα σέξι. Ο ιδανικός καμβάς για να παίξεις με αξεσουάρ, παπούτσια και κοσμήματα. Το μικρό μαύρο φόρεμα δεν σημαίνει βαρετά, μονόχρωμα looks, αφού αν χρησιμοποιήσεις την φαντασία σου, μπορείς να βάλεις φως στα σωστά σημεία, δημιουργώντας super stylish αποτελέσματα.



http://www.followme.gr