Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Τα ρούχα- κλειδιά για τα ανοιξιάτικα look σου

Ο Μάρτιος είναι εδώ και μέχρι στιγμής μας έχει δείξει το καλό του πρόσωπο (αγνοούμε επιδεικτικά το συννεφιασμένο ουρανό σήμερα και επιλέγουμε να δούμε τα καλά- ότι σε λίγες μέρες έχουμε επίσημα Άνοιξη) για αυτό και εμείς αφήνουμε τα κουβερτοκασκόλ μας στο σπίτι (ελπίζοντας ότι δεν θα μας πάρει τηλέφωνο η μαμά μας, να μας πει να ντυθούμε καλά).
"Αρκετές από εμάς βρίσκονται πλέον σε φάση αναδιοργάνωσης της ντουλάπας και μαζεύουν τα βαριά και αφράτα πουλόβερ αλλά το βάσανο όλων σε αυτή την περίπτωση είναι το ότι δεν ξέρουμε τι ρούχα να αφήσουμε έξω για να είμαστε οκ και τις ανοιξιάτικες αλλά και τις βροχερές μέρες;"
TROBOUKISJEANS
Αρχικά καλό είναι να μαζέψεις τα βαριά μάλλινα, κασκόλ και πάρκα και να αφήσεις έξω το δερμάτινό σου, μια καμπαρτίνα, πουκάμισα και κάποια φουλάρια/ πασμίνες. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι το layering είναι ο σωτήρας μας αυτό τον περίεργο μήνα και θα σε σώσει πολλές φορές! Συνδύασε πουκάμισα με ζακέτες, μπλουζάκια με εντυπωσιακά κιμόνο και βάλε σιγά- σιγά τα παστέλ και ανοιξιάτικα χρώματα στα looks σου και tadaah.. είσαι έτοιμη!

πηγή:.fashionkit.gr