Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Ο καιρός αλλάζει! Τι να φορέσω;

Κάνει ζέστη και ξαφνικά κρύο! Μετά ξανά ήλιος. Και πάλι κρύο. Και αέρας. Σου ακούγεται γνώριμο όλο αυτό; «Τι να φορέσω» λοιπόν; Δώσε προσοχή! Έχουμε μερικές συμβουλές για το τι μπορείς να φορέσεις αυτή την περίσεργη μεταβατική περίοδο που ο καιρός αλλάζει.

Άλλαξε την τσάντα σου τώρα!

Γιατί να κρατάς ακόμη τη χειμωνιάτικη τσάντα σου? Αλλάζοντάς την με μία πιο ανοιξιάτικη, μπορείς πολύ εύκολα να ανανεώσεις το look σου σε πιο ανοιξιάτικο και χαρούμενο, χωρίς να χρειαστεί να κρυώσεις!

Φόρεσε καλσόν με το καλοκαιρινό φόρεμά σου!

Ναι, καλά άκουσες, βγάλε τα αγαπημένα σου καλοκαιρινά φορέματα από την ντουλάπα και δες ποια από αυτά μπορείς να ταιριάξεις με καλσόν! Πρόσθεσε ένα δερμάτινο jacket και μην διστάσεις έτσι απλά να παρατείνεις λίγο το χρόνο που έχεις να χαρείς τα φορεματάκια σου!
Magic Mirror
Μην το παρακάνεις με το layering!
Οκ, ζακέτες, φουλάρια, jackets, κασκόλ, μπλούζες, πουκάμισα, το layering είναι ο καλύτερός σου φίλος αυτή εδώ τη μεταβατική περίοδο. Μην το αφήσεις όμως να σε καταπιεί! Εάν θεωρείς ότι κάτι μάλλον να είναι υπερβολικό, το πιθανότερο είναι έτσι. Keep it simple girls!

Συνέχισε να φοράς τα μποτάκια σου!

Rock those boots! Δες ήρθε ακόμη η ώρα να τα αποχωριστείς. Θα συνοδέψουν τέλεια ότι αποφασίσεις να φορέσεις αυτή την περίοδο και θα μεταμορφώσουν τα look σου σε ξεχωριστές εμφανίσεις!

Μην φοράς όλα τα αξεσουάρ σου ταυτόχρονα!

Εδώ τα πράγματα είναι απλά. Αν παίξεις με κοσμήματα, μην φορέσεις για παράδειγμα σκουφάκι. Εάν επιλέξεις ένα φουλάρι, μην φορέσεις και μία φανταχτερή τσάντα. Ο χειμώνας είναι πίσω μας και ήρθε η ώρα να αρχίσεις να «ξεφορτώνεις» τα looks σου από περιττές υπερβολές.

Δοκίμασε το συνδυασμό τζιν + χακί + λευκο!

Αυτός ο συνδυασμός πάντα κερδίζει για κάποιο λόγο! Ο κόσμος της μόδας συμφωνεί. Δες τι μπορείς να κάνεις με απλές επιλογές όπως ένα τζιν, ένα χακί σακάκι και ένα λευκό πουκάμισο, και πίστεψέ μας, θα εκπλαγείς!

Φόρεσε φουλάρια!

Η αλήθεια είναι ότι τα φουλάρια ανεβάζουν κάθε outfit, αλλά ιδιαίτερα αυτή εδώ η περίοδος τα αγαπάει πάρα πολύ! Είτε επιλέξεις να τα φορέσεις με μπουφάν και τζιν, είτε με φόρεμα και ζακέτα, ότι look και να δημιουργήσεις, θα είναι πετυχημένο!

Ξεκίνα να φοράς καλοκαιρινές αποχρώσεις!

Το ξέρουμε ότι ακόμη κάνει λίγο κρύο για να αρχίσεις τα κοντομάνικα, αλλά μέχρι τότε μην διστάσεις να αντικαταστήσεις τα μαύρα και καφέ με ροζ και κίτρινα! Η διάθεσή σου θα αλλάξει αμέσως!

Μην φοράς καλσόν όταν το επιτρέπει η περίσταση!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι και κοριτσίστικο από ένα φόρεμα με μποτάκια χωρίς καλσόν! Συνδύασε όμορφα τις κάλτσες, τα μποτάκια, το πανωφόρι σου, και η επιτυχία είναι σίγουρη!

anel-fashion.gr