Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

6 στιλιστικά μυστικά που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει

Αν έχετε ρούχα που είναι πολύ φαρδιά, μακριά και γενικότερα δύσκολα να φορεθούν, μπορείτε ακολουθώντας κάποια μικρά στιλιστικά μυστικά να τα φορέσετε χωρίς κανένα πρόβλημα.Κάντε λοιπόν τα φαρδιά σας πανωφόρια ή φορέματα να δείχνουν πιο μεσάτα. Καλύψτε το κενό που δημιουργείται πολλές φορές ανάμεσα στα κουμπιά. Ή κρύψτε το εσώρουχο σας που διαγράφει σε μια φούστα με απλά στιλιστικά μυστικά που θα έπρεπε ήδη να εφαρμόζετε στην καθημερινότητα σας.
Η ζωή σας θα γίνει πολύ πιο εύκολη και θα μπορείτε να φοράτε οποιοδήποτε ρούχο σας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Ποια είναι τα 6 στιλιστικά μυστικά που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει;

1. Αν τα κουμπιά από το πουκάμισο ή την μπλούζα σας αφήνουν κενό και αποκαλύπτουν το εσώρουχο ή το δέρμα σας, απλά κολλήστε τα. Αυτό που εννοούμε είναι να χρησιμοποιήσετε λίγη αυτοκόλλητη ταινία, απλή ή διπλής όψεως. Τοποθετήστε τη στο σημείο που θέλετε να κλείσετε και κολλήστε τις δυο πλευρές μεταξύ τους. Προσέξτε όμως, μην ξεχάσετε να αφαιρέσετε την ταινία πριν πλύνετε το ρούχο.
2. Αγοράσατε μια φούστα αλλά διαγράφει τα λάστιχα από το εσώρουχο σας και δεν σας κολακεύει; Απλά φορέστε ένα πολύ εφαρμοστό φόρεμα από μέσα. Οι ραφές δεν θα φαίνονται και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.
3. Αν θέλετε να κάνετε ένα φαρδύ πανωφόρι να φαίνεται πιο μεσάτο, απλά δέστε σφιχτά με έναν φιόγκο την ζώνη του στο πίσω μέρος της πλάτης σας.
4. Κάντε ένα φαρδύ μακρύ πλεκτό φόρεμα πιο κολακευτικό με την βοήθεια του λουριού μιας τσάντας ή μιας ζώνης. Απλά δέστε τη με όποιον τρόπο θέλετε στη μέση σας και αναδείξτε την με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
5. Φορέστε ένα φόρεμα με 2 διαφορετικούς τρόπους. Είτε κανονικά, είτε φέρνοντας το μπρος πίσω. Ειδικά αν το φόρεμα έχει χαμηλή λαιμόκοψη το να φορέσετε το μπροστινό μέρος στην πλάτη σας θα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό.
6. Για να διατηρήσετε τις Thigh-High Boots σας στην θέση τους και να μην πέφτουν προς τα κάτω και «σακουλιάζουν», απλά φορέστε μια ψηλή κάλτσα που φτάνει πάνω από το γόνατο μέσα από αυτές. Έτσι η μπότα δεν θα γλιστράει προς τα κάτω και θα φαίνεται πολύ πιο όμορφη στο πόδι σας.