Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Θέλετε να μάθετε τι αποκαλύπτει το ντύσιμο σας για το χαρακτήρα σας

Σας έχει συμβεί ποτέ να νιώσετε ότι κάποιοι έχουν βγάλει συμπεράσματα για εσάς μόνο από το ντύσιμό σας; Ίσως κι εσείς να έχετε πιάσει τον εαυτό σας να το κάνει μερικές φορές…Θέλετε να μάθετε τι αποκαλύπτει το ντύσιμό σας για το χαρακτήρα σας;
Αδυναμία στα σκουρόχρωμα ρούχα
Εάν συνηθίζετε να φοράτε σκουρόχρωμα ρούχα και η ντουλάπα σας είναι ιδιαίτερα…σκοτεινή, προβάλλετε την εικόνα ενός ανθρώπου που δεν είναι σίγουρος για τον εαυτό του. Εάν είναι κάτι που θέλετε να αλλάξετε, θα πρέπει να ξεκινήσετε με την προσθήκη κάποιων αξεσουάρ σε φωτεινά χρώματα και που ξέρετε μπορεί και να τα λατρέψετε!
http://paul-christophe.gr/
Είσαστε ιδιαίτερα αποκαλυπτική
Σας αρέσει να ντύνεστε sexy και μάλιστα ακολουθείτε την Kim Kardashian στο twitter; Σας έχει τύχει να σας επισημάνει κάποιος από το περιβάλλον σας ότι είσαστε ακατάλληλα ντυμένη ή πολύ sexy για τη συγκεκριμένη περίσταση; Λοιπόν στην περίπτωσή σας το ντύσιμό σας "λέει" ότι είσαστε ένας άνθρωπος που θέλει να τραβάει την προσοχή των άλλων. Οι λόγοι όμως που τραβάτε τα βλέμματα πάνω σας δεν είναι ιδιαίτερα κολακευτικοί για εσάς! Φυσικά και είναι ωραίο να δείχνετε sexy ωστόσο υπάρχει ένας βασικός κανόνας στο ντύσιμο…Ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να αφήνετε να φανεί παραπάνω από μία περιοχή του σώματος! Δηλαδή, για παράδειγμα, στην περίπτωση που επιλέξετε να φορέσετε ένα super mini σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το συνδυάσετε με ένα κοντό top! Επίσης, κάτι άλλο που πρέπει να προσέχετε είναι να ντύνεστε ανάλογα με την περίσταση. Άλλα ρούχα πρέπει να φοράτε σε οικογενειακά δείπνα ή στο χώρο εργασίας κι άλλα όταν βγαίνετε για clubbing.
Κολλημένη με τις μάρκες
Δεν περνάει καν από το μυαλό σας να βγείτε από το σπίτι σας χωρίς την επώνυμη τσάντα σας ή τις πανάκριβες γόβες σας! Όταν ντύνεστε από την κορυφή μέχρι τα νύχια με επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ που το βροντοφωνάζουν με τεράστια λογότυπα, τότε κάποιος μπορεί να πιστέψει για εσάς ότι σας αρέσει να κάνετε επίδειξη πλούτου. Πιστέψτε στον εαυτό σας και δημιουργήστε το προσωπικό σας στυλ. Θα είσαστε εξίσου εντυπωσιακή εάν επιλέξετε να συνδυάσετε ένα απλό λευκό t-shirt με ένα jean και να ολοκληρώσετε το look σας με μια επώνυμη τσάντα.
Τα ρούχα σας θα μπορούσε να τα φοράει και η μαμά σας
Έχετε την τάση να ντύνεστε με ρούχα συντηρητικά τα οποία θα ταίριαζαν καλύτερα σε μια γυναίκα μεγαλύτερη σε ηλικία από εσάς. Στην περίπτωσή σας αποκαλύπτετε το άγχος σας να αποδείξετε στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας ότι είσαστε σοβαρή και ώριμη. Ντυθείτε κατάλληλα για την ηλικία σας, άλλωστε το σεβασμό θα τον κερδίσετε με την προσωπικότητά σας και τις πράξεις σας κι όχι με τη γκαρνταρόμπα σας.
Προτιμάτε τα oversized ρούχα, όχι επειδή είναι της μόδας!
Φοράτε πάντα ρούχα σε φαρδιά γραμμή τουλάχιστον δύο νούμερα μεγαλύτερα από ό,τι πρέπει. Αυτή η εικόνα μπορεί να πει ότι έχετε έλλειψη αυτοπεποίθησης και σίγουρα δεν αισθάνεστε άνετα με το σώμα σας. Αισθανθείτε όμορφα με το σώμα σας και επιλέξτε ρούχα τα οποία αναδεικνύουν τη σιλουέτα σας. Άλλωστε για να φορέσετε σωστά τα oversized ρούχα θα πρέπει απαραιτήτως να τα συνδυάζετε με κομμάτια σε στενή γραμμή.

Ανδρικό στυλ
Συνήθως φοράτε πουκάμισα κουμπωμένα μέχρι πάνω, κλασικά παντελόνια και ούτε λόγος για ένα φόρεμα! Οι γυναίκες που έχουν την τάση να ντύνονται μόνο με ανδρικά ρούχα δείχνουν ότι είναι εργασιομανείς, οι οποίες πιστεύουν ότι για να μπορέσουν να ανταγωνιστούν τους άνδρες συναδέλφους τους θα πρέπει να κρύψουν τη θηλυκότητά τους ενώ φοβούνται ότι δε θα καταφέρουν να αποκτήσουν εξουσία λόγω του φύλου τους. Αυτό που έχουμε να σας πούμε είναι ότι για να είσαστε ευτυχισμένη θα πρέπει να υπάρχει ισορροπία στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Διασκεδάστε, αναδείξτε τη θηλυκότητά σας με το ντύσιμό σας και χαρείτε τη ζωή.
Στη ντουλάπα σας υπάρχουν ρούχα μόνο περασμένων δεκαετιών
Είτε επειδή είσαστε δεμένη συναισθηματικά μαζί τους είτε γιατί πιστεύετε ότι η μόδα φεύγει και επανέρχεται, εάν κάποιος ρίξει μια ματιά στη ντουλάπα σας μπορεί να σας περάσει για ρακοσυλλέκτρια. Αυτό που μπορεί να σκέφτονται για εσάς είναι ότι φοβάστε την αλλαγή και είσαστε προσκολλημένη στο παρελθόν. Απαλλαγείτε από τα παλιά ρούχα ή αυτά που δε σας ταιριάζουν. Χαρίστε αυτά που είναι σε καλή κατάσταση ή δείτε το σαν ένα καλό τρόπο να βγάλετε χρήματα δεδομένου ότι η μόδα θέλει τα ρούχα να είναι vintage.

 news.gr